Atie de Gier stelt zich voor - WSKO

Atie de Gier stelt zich voor

Voortgezet onderwijs

Hoewel ik nog niet eerder in het basisonderwijs als toezichthouder actief ben geweest, heb ik wel toezichthoudende ervaring in het voortgezet onderwijs. Tijdens mijn loopbaan heb ik vele jaren gewerkt als directeur mbo en voortgezet onderwijs en daarmee ook altijd veel samengewerkt en warme contacten onderhouden met het basisonderwijs. Momenteel ben ik werkzaam in het Westland als directeur MBO Westland en lid dagelijkse leiding van het World Horti Center. Actief in de regio en daarmee ook zeer geïnteresseerd in de jeugd en het onderwijs in het Westland.

Samenwerking tussen po en vo

Als mbo directeur kijk ik met ontzag naar medewerkers in het basisonderwijs, jullie werken aan de groei en ontwikkelcapaciteit van jonge kinderen waar het voortgezet onderwijs mee verdergaat. De jonge mensen die vervolgens het mbo binnenkomen, mogen wij begeleiden naar werknemerschap. Dat schept een band tussen de onderwijsvormen. We werken vanuit dezelfde passie en hebben dezelfde mooie opdracht.

Over mij

Tot slot nog iets over mij als persoon, ik ben 58 jaar jong en moeder van twee volwassen kinderen, beide zelfstandig samenwonend en intussen mag ik ook al oma zijn van een kleinzoon. Ik woon in Schoonhoven het merendeel van de week met mijn partner Rob.  Ik ben nieuwsgierig naar WSKO en haar scholen en vanuit een toezichthoudende rol dus erg gemotiveerd om bij te dragen aan de toekomst van de stichting.