Ellen Veerkamp is conciërge van het jaar 2023! - WSKO

Ellen Veerkamp van WSKO De Nieuwe Weg is conciërge van het jaar 2023!

De uitreiking vond plaats op basisschool WSKO De Nieuwe Weg onder het toeziend oog van kinderen, teamleden en ouders. D66-fractievoorzitter Benjamin Hofland verraste Ellen met een dinerbon, bloemen en taart. De felbegeerde wisselbeker kreeg zij overhandigd door Barry Heskes, conciërge van het jaar 2022 (WSKO 't Startblok in Honselersdijk). 

Op de oproep om conciërges aan te melden voor deze verkiezing ontving de D66-fractie opnieuw veel nominaties voor zes verschillende Westlandse conciërges. De fractie reikt de prijs ieder jaar uit. Sinds de eerste editie van de wedstrijd in 2016, is de naam van Ellen Veerkamp al een aantal keer voorbijgekomen.

Ellen wordt omschreven als een betrokken conciërge. Ze ken de school van binnen en buiten. Dat komt omdat zij als ouder erg veel vrijwilligerswerk op school deed en uiteindelijk een baan aangeboden kreeg, omdat de school niet meer zonder kon. Ze doet klusjes, heeft de teamkamer ontworpen en gestyled, helpt bij calamiteiten én is gastvrouw. Wij zijn zo enorm blij met haar! 

Met de verkiezing zet D66 Westland zich in voor het onder de aandacht brengen van het belangrijke werk dat alle conciërges in Westland doen.

Bron foto: D66
Bijschrift foto: V.l.n.r. conciërge Barry Heskes, fractievoorzitter Benjamin Hofland, winnares conciërge Ellen Veerkamp, directeur Xander Damen van De Nieuwe Weg, raadslid Ilse Daalhof.