Feestelijke schooljaaropening op De Bernadetteschool - WSKO

Feestelijke schooljaaropening bij De Bernadetteschool

Op de Bernadetteschool in Naaldwijk is op vrijdag 17 september het nieuwe schooljaar feestelijk geopend. En dat heeft iedereen gehoord, want er is flink wat muziek gemaakt! 

Onder leiding van Drum4fun zijn de gehele dag workshops georganiseerd. De dag startte met een polonaise op het schoolplein. De leerlingen uit groep 7 en 8 hadden een belangrijke taak, want zij begeleidden de jongere groepen. Daarna is er geoefend in en om de school. De gehele gymzaal stond vol met de mooiste muziekinstrumenten. Ook was er uitleg over de verschillende soorten instrumenten, zodat de kinderen wisten hoe de instrumenten gemaakt worden en welk geluid ze maken. Iedere groep had een andere kleur kleding aan en ze hadden een mooie voorstellinghoofdstooi of -armbad geknutseld.

Om 13.00 uur was het moment daar: de kinderen mochten hun muziekkunsten laten horen met een optreden. Het was schiterend weer, dus het optreden was op het schoolplein. Met echt publiek, want de papa's en mama's kwamen kijken. Het was een geslaagde dag met veel vrolijke gezichten!