Kijk op koers. Een terug- en vooruitblik - WSKO

Kijk op koers: een terug- en vooruitblik

Het schooljaar 2017-2018 is bijna afgerond. Ik wens iedereen een heel fijne vakantie toe. Lekker bakken in de warme zon binnen of buiten ons land. Of juist wat verkoeling zoeken. Iedereen vult het in op een manier die hem of haar past.

Veel van onze scholen hebben de laatste periode van dit schooljaar weer op een prachtige manier van zich laten horen en sloten het schooljaar goed af. Niet alleen de eindresultaten van de DIA toets telden. WSKO De Hofvilla werd tweede bij het NK schoolschaken, WSKO De Achtsprong en WSKO De Aventurijn wonnen in Arnhem de landelijke finale van het Techniek Toernooi, WSKO De Regenboog werd NK handbal en WSKO Bernadetteschool werd achtste in de landelijke damfinale.  Daar kunnen we supertrots op zijn. WSKO scholen hebben passie en doen iets met talent.

Heel WSKO bakt 

We staan niet te lang stil bij wat we hebben bereikt, maar kijken al weer verder. Noodzakelijke verbouwingen door groei van het aantal leerlingen. Een forse schenking van de Stichting Vrienden van WSKO voor een Google Expeditions Kit waar alle scholen gebruik van kunnen maken. Op die manier kan de leraar met de groep alle kanten op en een onbeperkte virtuele reis ondernemen. We zijn de Stichting daar natuurlijk heel dankbaar voor. En na de vakantie openen we opnieuw onze “keuken”, want heel WSKO bakt. Dat gaan we woensdag 26 september doen. Onderwijs leeft!

Nogmaals iedereen bedankt voor alle inzet en passie dit schooljaar en geniet van een welverdiende, mooie vakantie. Ci vediamo presto!

Jos van der Ende