Martin Willems van WSKO de Verburch-hof is conciërge van het jaar 2024! - WSKO

Martin Willems van WSKO de Verburch-hof is conciërge van het jaar 2024!

Op dinsdag 2 april is Martin Willems van De Verburch-hof in Poeldijk uitgeroepen tot Conciërge van het Jaar 2024. Deze bekendmaking werd gedaan door D66-raadslid Ilse Daalhof tijdens een feestelijke uitreiking op school.

Ilse Daalhof verraste Martin met een bos bloemen, een feestelijke taart, een cadeaubon en overhandigde hem de jaarlijkse wisselbeker. De oproep voor nominaties voor de verkiezing leverde vele reacties op voor verschillende conciërges in Westland. Desondanks was de jury unaniem in haar beslissing: Martin was de onbetwiste winnaar. Zijn toewijding, vriendelijkheid en buitengewone inzet hadden de harten van de juryleden veroverd. Voor Martin was het een complete verrassing en nam te midden van zijn gezin en het team de prijs in ontvangst.

Sleutelrol
Hoewel hun werk vaak onderbelicht blijft, vervullen conciërges een essentiële sleutelrol in het onderwijs. Met de organisatie van de Conciërge van het Jaar-verkiezing blijft D66 Westland zich inzetten om het belangrijke werk van alle conciërges in de regio onder de aandacht te brengen.

Martin was te gast bij Aan Tafel op de WOS. Bekijk de uitzending hier (vanaf 11.25 minuten).