Pannenkoek-challenge in kader van Westland Ontmoet - WSKO

Leerlingen bakken pannenkoeken in kader van Westland Ontmoet

Samen ontmoeten op (of rond) Pannenkoekdag! Wie kan beter vertellen hoe wij dat gedaan hebben, dan de leerlingen zelf? Dit stukje is geschreven door de leerlingen van groep 8A: 

De kinderen van groep 8A van basisschool WSKO Sint Jozef Wateringen hebben op dinsdag 14 maart pannenkoeken gebakken op hun school. In de middag gingen ze naar Terra Nova om samen met ouderen pannenkoeken te eten. Er was muziek en er werd gedanst. De sfeer daar was super gezellig en leuk. Ze hebben gekletst met de ouderen over verschillende dingen zoals hobby’s, sporten. Ook vertelden de ouderen wat ze hebben meegemaakt in hun leven. De vrijwilligers van Terra Nova hebben gezorgd voor de drankjes. De producten voor het bakken van de pannenkoeken werden gesponsord door Albert Heijn Wateringen. Dit was de Pannenkoekendag van groep 8A van de Jozefschool.

Samen Ontmoeten

Op vrijdag 17 maart is de Nationale Pannenkoekdag. De Pannenkoekdag grijpt WestlandOntmoet aan om aandacht te vestigen op elkaar eenvoudig ontmoeten. WestlandOntmoet heeft een oproep geplaatst om deel te nemen aan de #samenontmoeten bak-challenge. De Sint Jozef Wateringen heeft gehoor gegeven aan deze oproep om op of rond de Nationale Pannenkoekdag aan de slag te gaan. Op zowel 14 maart als 21 maart wordt samen met Vitis Welzijn een pannenkoekenchallenge georganiseerd. 's Ochtends worden op school pannenkoeken gebakken. Vervolgens worden deze pannenkoeken opgegeten in het wijkcentrum Terra Nova met de kinderen en ouderen. 

WestlandOntmoet is dé vindplaats voor ontmoetingsactiviteiten en zij werken het hele jaar aan het stimuleren van het organiseren van laagdrempelige, kleinschalige ontmoetingen. Ontmoeten met een glimlach, dat is wat WestlandOntmoet alle inwoners gunt. De vele mogelijkheden om een activiteit te ondernemen en anderen te ontmoeten, vind en zet je op de website van WestlandOntmoet. En dat alle weken van het jaar!