Peuter/kleutergroep WSKO Godfried Bomans - WSKO

Peuter/kleutergroep WSKO Godfried Bomansschool 

Na de zomervakantie start WSKO Godfried Bomansschool, samen met Okidoki, een peuter/kleuterklas voor kinderen vanaf drie jaar en drie maanden tot en met zes jaar. De kinderen mogen op hun eigen niveau spelen en leren en de peuters worden voorbereid op wat er gaat komen op de basisschool. De peuter/kleutergroep biedt plaats aan maximaal zestien kinderen. De groep wordt begeleid door een leerkracht van WSKO Godfried Bomansschool en een pedagogisch medewerker van Okidoki. 

Okidoki biedt op deze school ook dagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar en voor- en naschoolse opvang, waardoor ouders en kinderen hier een totaalpakket vinden op het gebied van onderwijs en opvang. Alle medewerkers werken vanuit één visie en ontwikkelingslijn, wat zorgt voor duidelijkheid, structuur en veiligheid voor kinderen.

Omdat WSKO Godfried Bomansschool gaat verhuizen naar Waelpark, zijn deze kinderen tevens verzekerd van een plek op de nieuwe school met een nieuw onderwijsconcept die daar zal worden gebouwd.