Vacature bestuurder primair onderwijs - WSKO

Vacature bestuurder WSKO

Voor WSKO zijn wij op zoek naar een doortastende en innovatieve bestuurder. Heeft u interesse? Lees gerust verder!


Functieomschrijving

U werkt vanuit vertrouwen, bent positief kritisch en nuchter. U heeft de durf om keuzes te maken en tijd te nemen om de gedegen en doordachte ontwikkelingen binnen de stichting tot bloei te laten komen. Wij zoeken een oprecht geïnteresseerd en verbindend persoon, die zichtbaar is zowel naar medewerkers en scholen als naar het brede bestuurlijke veld.

De bestuurder zal in de komende jaren:

  • de ambities uit het koersplan 2019-2023 realiseren;
  • het handelen en denken volgens de Rijnlandse principes vanuit visie ondersteunen en mede vormgeven;
  • de ‘landschappen’ verder ontwikkelen en de koers daarin vasthouden;
  • vanuit visie inspelen op zowel regionale als landelijke ontwikkelingen en uitdagingen;
  • buiten en binnen verbinden en het merk WSKO stevig op de kaart zetten.

Voor meer informatie kunt u hier de profielschets downloaden. 


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 1,0 fte in schaal B4 conform de bestuurders-cao voor primair onderwijs. In deze procedure zal gelijktijdig intern en extern worden geworven. Het voornemen is om u per 1 augustus 2020 te laten starten als bestuurder voor WSKO.

 

Organisatie

WSKO is de grootste onderwijsorganisatie voor basisonderwijs in de gemeente Westland. De organisatie bestaat uit circa 460 personeelsleden, die vernieuwend werken aan de dagelijkse onderwijspraktijk voor onze kinderen. WSKO doet er alles aan om voor haar kinderen en personeel een inspirerende omgeving te bieden, waar volop kansen zijn voor groei en ontplooiing. Kinderen krijgen wat ze nodig hebben: alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen.  Verbinding met jezelf en je omgeving is essentieel om je vak als leerkracht uit te kunnen oefenen. WSKO wil een werkplaats zijn voor “ontwikkelaars”, mensen die hun vak verstaan en continu willen verbeteren. De aanjager hiervan is de WSKO-Campus: een verzamel- , werk- en broedplaats van leren en ontwikkelen.

 

Meer informatie

Als deze vacature u aanspreekt en u zich in dit profiel herkent, horen wij graag van u. Uw motivatie en curriculum vitae kunt u versturen via het inschrijfformulier op de website van B&T Werving & Selectie. We zien uw reactie graag uiterlijk maandag 20 januari 2020 tegemoet.

De voorselectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 31 januari 2020. De eerste gespreksronde met de benoemingsadviescommissie is gepland op woensdag 12 februari. Het tweede gesprek vindt plaats op donderdag 20 februari. Het voorselectiegesprek vindt plaats in Amsterdam, de gesprekken met de benoemingsadviescommissie in de regio Westland.