WSKO op IPON in Utrecht en BETT in Londen - WSKO

WSKO op IPON en BETT

IPON in Utrecht

Als Google Reference School werd WSKO door Google gevraagd om twee lezingen te verzogen op de IPON, de grootste onderwijsinnovatie & ICT beurs in Nederland.

Bij WSKO hebben we een behoorlijke transitie doorgemaakt om te komen tot waar we nu zijn in het werken met de Google Apps for Education en WSKO Skills For Kids. Deze onderdelen zijn tijdens de twee drukbezochte lezingen gepresenteerd door drie collega's van de vakgroep ICT. Bekijk hier de transitie in vogelvlucht.

Het is mooi om te zien dat we als WSKO een koploper zijn in deze ontwikkelingen binnen het onderwijs. We krijgen mooie complimenten van andere schoolbesturen en collega's, zoals “Wat mooi dat jullie vanuit een gezamenlijke visie zijn gekomen tot het maken van deze duidelijke keuzes en dat jullie met het vertrouwen van het bestuur dit ook daadwerkelijk op de scholen van WSKO hebben geïmplementeerd.” 

BETT in Londen

WSKO draagt, als eerste schoolbestuur in de Benelux, het Google Reference label. In januari waren twee medewerkers van onze ICT-vakgroep in Londen op BETT 2020, een internationale technologiebeurs. In opdracht van partner Google, hebben zij daar een presentatie gehouden voor 40 Nederlandse schoolbesturen over hoe wij Google Classroom gebruiken en hoe deze dienst het onderwijs verbetert. Vanzelfsprekend vindt WSKO het delen van kennis zeer belangrijk. Dat stelt ons in staat om te ontwikkelen, te innoveren en kinderen klaar te maken voor de 21ste eeuw.