Vacature Hofvilla onderbouw 1-2 fulltime - WSKO

Leerkracht onderbouw De Hofvilla 

School: De Hofvilla, Wateringen
Groep: 1/2
Dienstverband: fulltime
Ingangsdatum: zo snel mogelijk

WSKO Basisschool De Hofvilla is met onmiddellijke ingang op zoek naar een fulltime leuke juf of meester voor groep 1/2.


Eigenheid, vertrouwen, groei, persoonlijke ontwikkeling, erkenning en waardering zijn waarden die ons De Hofvilla maken. We werken talentgericht, wat we vormgeven in ateliers. In ons prachtige nieuwe schoolgebouw, grenzend aan het Hofpark in Wateringen, laten wij kinderen zich ontplooien. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen aan het eind van de basisschool weten wie ze zijn, waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden!

 
Wat ga je doen?

Bij De Hofvilla werken we vanuit hoofd (weten), hart (voelen), buik (willen) en handen (doen). Het gaat om welbevinden, geluk, gezondheid en prestaties van de leerlingen. Als leerkracht draag jij eraan bij dat de leerlingen nu en in de toekomst met zelfkennis en zelfvertrouwen op hun eigen wijze kunnen floreren en mede daardoor een persoonlijke bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving.

Op onze school is er openheid in gesprek en gedrag. Eigenheid, vertrouwen, groei en persoonlijke ontwikkeling, erkenning en waardering zijn belangrijke waarden bij De Hofvilla. In het leerproces ben jij in staat om leerlingen zoveel mogelijk eigenaar te maken van hun eigen ontwikkeling. Iedereen beschikt over talent en jij hebt hier oog voor en helpt leerlingen zich te ontplooien.

Wat neem je mee?

 • Een passend diploma en relevante werkervaring, opgedaan in de praktijk of tijdens stage;
 • Je bent integer en flexibel;
 • Je durft ‘out of the box’ te denken en ‘buiten de lijntjes’ te gaan;
 • Je bent goed in communiceren met kinderen, ouders en collega’s;
 • Je bent enthousiast en oplossingsgericht;
 • Je hebt een gezonde dosis humor;
 • Je hebt als talent reflecteren. 

Wat bieden wij jou?

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. Schaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en sportschoolabonnement;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via WSKO Campus, ons interne platform;
 • Fijne collega’s en inbreng eigen ideeën en initiatieven.

Over De Hofvilla

Onze nieuwe school ligt middenin een rustige woonwijk grenzend aan het prachtige Hofpark. De kleurrijke buitenkant verpersoonlijkt de kleurrijke binnenkant. We zijn kleurrijk voor wat betreft de populatie, het team en ons onderwijsconcept. We richten ons vooral op het talentgericht werken, omdat als je datgene mag doen waar je goed in bent je gelukkig wordt. Wij streven er naar om alle kinderen met veel plezier naar school te laten gaan en dat ze mogen zijn wie ze willen zijn.Onze slogan is dan ook: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!". Lees hier meer over onze school.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mieke Hopmans, directeur van De Hofvilla. Zij is bereikbaar via mailadres m.hopmans@wsko.eu. Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet. Deze kun je ook richten aan Mieke Hopmans.