Vacature Kennedy bovenbouw - WSKO

Leerkracht bovenbouw John F. Kennedy

Groep: bovenbouw
Dienstverband: parttime, 20 uur (0.5 wtf)
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Standplaats: ‘s-Gravenzande

Op de John F Kennedyschool leren kinderen beter en leuker. Onze school is sterk in ontwikkeling naar gepersonaliseerd, uitdagend onderwijs met veel aandacht voor verschillen. De kinderen hebben een eigen dagprogramma en we helpen ze bij het stellen van hun eigen leerdoelen. Talentontwikkeling en vaardigheden voor de toekomst vinden we net zo belangrijk als kennis. Aan de hand van schoolbrede thema’s gaan de kinderen op een geïntegreerde, speelse manier ontdekken en onderzoeken, ervaren en doen. Vind jij meewerken aan vernieuwend onderwijs in een enthousiast team een mooie uitdaging? Wil jij ook de ruimte geven aan alle talenten en vaardigheden van kinderen. Help je kinderen graag bij het maken van keuzes en het leren reflecteren? Dan is werken op de John F Kennedyschool iets voor jou!

Wat ga je doen?

Het onderwijs is op onze school zodanig ingericht, dat we een ononderbroken ontwikkelingsproces nastreven voor alle leerlingen. Na een kleuterperiode van minimaal twee schooljaren, doorlopen de leerlingen de jaarklassen t/m groep 8. Daarbij passen we de leerstof aan het niveau en het tempo van de individuele leerling. Wij zoeken een leerkracht bovenbouw met een grote impact op het leren.

Wat neem je mee?

 • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
 • Je werkt graag op een kleinschalige, betrokken school;
 • Je werkt graag samen en wilt kennis en ervaring graag delen met je collega’s;
 • Je bent innovatief ingesteld en staat open voor onderwijsontwikkelingen, met een positief kritische blik;
 • Je bent enthousiast, flexibel en oplossingsgericht;
 • Je bent communicatief vaardig en toegankelijk voor kinderen, ouders en collega’s;
 • Je werkt vanuit de kernwaarden van onze school: ontwikkelingsgericht, samen, vertrouwen en eigenaarschap.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO;
 • De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waar voorafgaand eenmaal een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wordt aangegaan.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en sportschoolabonnement;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Over de John F. Kenndeyschool

John F Kennedyschool is een kleinschalige katholieke basisschool in ’s-Gravenzande. Wij creëren een leerrijke en veilige omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd. We werken vanuit de principes van ‘Leren zichtbaar maken', stellen hoge verwachtingen en streven naar zelfstandigheid, eigenaarschap en betrokkenheid bij het leerproces. Vind hier meer informatie over onze school.

Meer informatie en solliciteren

Tamara van Wingerden is directeur van de John F Kennedyschool. Zij wil je graag meer vertellen over de school en de ontwikkelingen die gaande zijn. Je kunt haar bereiken via deze telefoonnummers: 0174 - 414 944 en 06-13104821
Wil je solliciteren op deze functie? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie sturen naar t.vanwingerden@wsko.eu.