Vacature leerkracht Joannesschool - WSKO

Vacature leerkracht bovenbouw Joannesschool 

 

Unit: 5/6 of 7/8
Dienstverband: fulltime (parttime is bespreekbaar)
Ingangsdatum: 1 augustus 2022
Standplaats: Naaldwijk

 
Wil jij werken aan een brede ontwikkeling en daarmee aan het zelfvertrouwen van kinderen? Vind jij het prettig om intensief samen te werken met collega’s en kennis en ervaring te delen en zo ons onderwijs nog beter te maken? Ben je op zoek naar vernieuwend onderwijs en spreekt het unitleren jou aan? En werk je graag met kinderen in de bovenbouw? Dan is deze functie als leerkracht in unit 5/6 of 7/8 iets voor jou!

Wat ga je doen?

Op de Joannesschool werken we in units, waarbij elke unit bestaat uit kinderen van twee leerjaren. Leerlingen werken veel samen en leren van en met elkaar. Een deel van de dag werken de kinderen in de gemengde basisgroep, een deel van de dag in hun eigen leerjaar, als ze op hun eigen leerjaarniveau les krijgen. Jij bent niet alleen leerkracht en mentor van je eigen basisgroep, maar begeleidt ook andere kinderen in de unit. Zo volgen meer ogen de kinderen en kunnen we hen beter begeleiden in hun ontwikkeling.

Onze vier kernwaarden zijn de basis van ons onderwijs: ontwikkelingsgericht, samen, vertrouwen en eigenaarschap. Op basis hiervan begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling. Je bent enthousiast, creatief, oplossingsgericht, hebt humor en speelt in op de belevingswereld van kinderen. Je vindt het belangrijk dat alle kinderen worden gehoord en gezien en dat ze met plezier naar school komen.

Wat neem je mee?

 • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
 • Je ziet de meerwaarde van unitleren en wil daar je steentje aan bijdragen;
 • Bereidheid om kennis en ervaring te delen met je collega’s;
 • Ontwikkelingsgerichtheid: zowel individueel als op schoolniveau;
 • Openheid voor onderwijsontwikkelingen, met een positief kritische blik;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid;
 • Relevante werkervaring in het onderwijs, opgedaan in de praktijk of tijdens stage.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO;
 • De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waar voorafgaand eenmaal een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wordt aangegaan.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en korting op een sportschoolabonnement;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholing of kennisdeling. Deelname aan GroeiKracht Westland;

Over de Joannesschool

We werken in een hecht en gezellig team. Samenwerken is één van onze belangrijkste pijlers, en is een voorwaarde voor het unit leren. Maar ook de andere hiervoor genoemde kernwaarden gelden voor ons team. Ontwikkelingsgericht omdat we altijd willen leren en groeien, vertrouwen in elkaar omdat we een positief en veilig werkklimaat erg belangrijk vinden en eigenaarschap omdat we autonomie, zelfsturing en zelfstandigheid hoog in het vaandel hebben staan. Klik hier voor onze website voor meer informatie.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Irene van Deursen,  directeur van de Joannesschool Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0174 - 631017. Wil je solliciteren op deze functie? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet voor 22 mei 2022. Je kunt je sollicitatie sturen naar Irene van Deursen (i.vandeursen@wsko.eu).