Vacature middenbouw Montessorischool Naaldwijk - WSKO

Vacature midden- en bovenbouw Montessorischool Naaldwijk

Groep: 3/4/5 of 6/7/8
Dienstverband: parttime/fulltime
Ingangsdatum: 1 augustus 2023
Standplaats: Naaldwijk

Aangenaam, wij zijn Montessorischool Naaldwijk. Een kleine, sfeervolle basisschool. Onze missie is dat een kind ontdekt wie hij is en wat hij kan en zichzelf uiteindelijk een stapje verder brengt. Elke kleine stap is weer een volgende stap in de wereld om een gelukkig leven op te bouwen, om te leven en samen te leven.

Wij zijn een school waar kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Kinderen voelen zich gezien en gehoord, door de ruimte die er is voor persoonlijke gesprekken. Bij ons op school leren kinderen met hart, hoofd en handen. Kinderen leren zichzelf kennen en hun eigen weg vinden (hart). Ze leren om kennis en vaardigheden op te doen, samen te werken, creatief te denken en initiatief te nemen (hoofd). Ook geven we kinderen ruimte om te ontdekken, te ontwerpen en te creëren (handen). Wij werken dus niet alleen aan de ontwikkeling van taal, rekenen en spelling, maar ook aan de brede ontwikkeling, waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot wereldburgers.

Wat ga je doen?

Gedurende de basisschooltijd geef je kinderen alle passende handvatten om op te groeien tot een zelfstandig, positief, sociaal en gemotiveerd persoon. Je biedt kinderen onderwijs vanuit leer- en ontwikkelingslijnen met een focus op de persoonlijke groei van een kind. Je betrekt kinderen bij hun eigen leerproces en prikkelt hun nieuwsgierigheid. Samen met collega’s en ouders stimuleer jij kinderen het beste uit zichzelf te halen. Je begrijpt waarom de eigen inbreng van kinderen belangrijk is en gaat daarom regelmatig met hen in gesprek. Door het bieden van een duidelijke structuur geef jij kinderen de veiligheid om keuzes te maken en vorm te geven aan hun eigen inbreng.

Wat neem je mee?

 • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
 • Affiniteit met het montessorionderwijs en (de bereidheid om) een montessori-opleiding (te gaan volgen);
 • Een positieve instelling en bereidheid om te leren en te ontwikkelen. Je creëert en benut kansen;
 • Een open, transparante houding ten opzichte van kinderen, ouders en collega’s;
 • Een flink portie enthousiasme en zichtbaar plezier in werken met kinderen;
 • Het vermogen om leerlingen aandacht, duidelijkheid en structuur te geven.

Wat krijg je van ons?

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. Schaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en sportschoolabonnement;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Groeikracht;
 • Fijne collega’s binnen een hecht team en inbreng eigen ideeën en initiatieven.

Over Montessorischool Naaldwijk

Montessorischool Naaldwijk is een sfeervolle basisschool met ongeveer 225 kinderen. Bij ons op school wordt het onderwijs vormgegeven naar de opvattingen van Maria Montessori over opvoeden en leren. Ons team is hecht en onze schoolcultuur is open. De deuren van de lokalen staan open, collega’s werken en leren samen. We werken nauw samen met onze partners, zoals de kinderopvang en logopedie. Het ruime gebouw staat op een mooie centrale plek in Naaldwijk. Rondom de school liggen groene schoolpleinen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over onze school

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rianne de Kiewit, directeur Montessorischool Naaldwijk. Zij is bereikbaar via e-mailadres montessori.directeur@wsko.eu en telefoonnummer 0174-628932. Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet via werken@wsko.eu.