Vacature Onderwijsprofessionals voor Schakelklas Westland - WSKO

Vacature Leerkracht voor de midden- of bovenbouw Schakelklas Westland

Schakelklas Westland is op zoek naar onderwijsprofessionals met een groot onderwijshart die onze kinderen in deze crisis een warm welkom bieden.

Schakelklas Westland

Heb jij veel met taal? Wil je onze kinderen een helpende hand bieden?Heb je werkervaring in het onderwijs en ben je in het bezit van een diploma? Dan zoeken we jou!

Onze leerlingen zijn korter dan twee jaar in Nederland en spreken niet of nauwelijks Nederlands. Deze kinderen willen we een goede start in Nederland geven door hen warm op te vangen en snel de Nederlandse taal te leren.Schakelklas Westland is een basisschool voor nieuwkomers. Onze school vervult een regiofunctie voor het hele Westland. Ze hebben veelal een bewogen geschiedenis achter de rug. Wij zijn voor hen de schakel naar het reguliere onderwijs.

Nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem snel een kijkje op onze website.

Wij hebben de volgende baan voor jou
Per 1 oktober 2022 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de midden- of bovenbouw. Wil je parttime of fulltime werken? Dit is beide mogelijk. Deze baan is voor de locatie in De Lier.
Informeer naar de mogelijkheden bij Huib van Koeveringe, (mailto:hvankoeveringe@schakelklaswestland.pcpow.nl). 

Jij past bij ons als..
Deze doelgroep kinderen heeft jou altijd al aangesproken. Jij hebt kennis van en ervaring met NT2- methodieken en het aanleren van de Nederlandse taal. Jij wilt graag een helpende hand bieden.

Ga je ervoor?
Leuk dat je enthousiast geworden bent!
Solliciteren kan via website of door een mail te sturen naar Huib van Koeveringe. Heb je interesse? Bel of mail voor een kennismakingsgesprek.

Contact
Schakelklas Westland
Hazelaarstraat 46
2680 TD Monster
0174-820408

Teamleider: Huib van Koeveringe
Tel. 0640584224
hvankoeveringe@schakelklaswestland.pcpow.nl