Vacature Achtsprong gymleerkracht - WSKO

Vacature gymleerkracht De Achtsprong

Groep: schoolbreed
Dienstverband: 0,8 - 1,0 fte
Ingangsdatum: 1 augustus 2023
Standplaats: De Lier


Basisschool De Achtsprong is op zoek naar een enthousiaste gymleerkracht voor 0,8 of 1,0 fte. Op De Achtsprong staat het welzijn en de groei van de kinderen centraal. We zorgen voor een veilige leeromgeving, waarin zowel kinderen als het team van en met elkaar leren en waar persoonlijke groei en plezier centraal staan.

Wat ga je doen?

Als leerkracht op basisschool De Achtsprong draag je bij aan het creëren van een positieve leeromgeving waarin kinderen zich veilig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je geeft les aan de groepen 1 t/m 8 en draagt bij aan sportiviteit en beweging tijdens de pauzes. Je hebt oog voor de kwaliteiten en interesses van de kinderen en stimuleert hen tot samenwerken. Je begeleidt de kinderen in hun leerproces en bent trots op hun groei en successen. Daarnaast ben je betrokken bij de sociale en emotionele ontwikkeling van de kinderen en draag je bij aan het bevorderen van respect, waardering en tolerantie. Je werkt samen met het team aan het vormgeven van een toekomstbestendige school, waarin sportiviteit en gezondheid een belangrijke plaats innemen.

Wat neem je mee?

 • Een HALO diploma;
 • Enthousiasme voor je vakgebied en je weet dit over te brengen op kinderen;
 • Pedagogische kennis en zichtbaar plezier in werken met kinderen;
 • Je bent in staat een veilig leerklimaat te creëren in de gymzaal;
 • Je bent een teamplayer en een flexibele gymleerkracht.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. Schaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, vitality app en korting op een sportschoolabonnement;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Groeikracht Westland;
 • Fijne collega’s en inbreng eigen ideeën en initiatieven;
 • Samenwerking met collega's van andere WSKO scholen in de vakgroep Bewegingsonderwijs. 

Over de school

De Achtsprong is een gezonde, sportieve school. Sinds eind april 2021 zijn we samen met de opvang in de nieuwbouw getrokken, waardoor we met alle groepen in één gebouw samenzijn. Het gebouw is aangepast aan onze visie op leren. We stellen samen doelen om elke dag ons onderwijs een stapje beter te maken. We zijn trots op onze ontwikkelkracht en de samenwerking met de kinderopvang ‘De Rode Ridder’. Een school waar ieder kind welkom is! Lees hier meer over onze school.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rob Mulder, directeur van de Achtsprong. Hij is bereikbaar via emailadres rh.mulder@wsko.eu of telefoonnummer 0174-521743. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en cv naar Rob Mulder via het eerder genoemde mailadres. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!