Vacature Andreashof midden-/bovenbouw - WSKO

Leerkracht midden-/bovenbouw Andreashof

Groep: midden-/bovenbouw
Dienstverband: parttime/fulltime (1,0 wtf)
Ingangsdatum: 1 augustus 2023
Standplaats: Kwintsheul

De Andreashof in Kwintsheul, een basisschool in een klein dorp in het Westland. Aan het begin van de vorige eeuw opgericht, gelegen naast de gelijknamige kerk. Van een afstandje lijkt het misschien een school zoals velen. Maar wie dichterbij komt ziet een school met een rijk verleden, die zich blijft ontwikkelen en daarbij ook groot durft te dromen. Een eigentijdse school met extra aandacht voor zorg, sport, cultuur en talentontwikkeling en die zich actief inzet voor sociale activiteiten in het dorp. Een leven lang mogen blijven leren. Dat wensen wij niet alleen onze kinderen toe, dat doen wij zelf ook!

Wat ga je doen?

Je draagt graag bij aan de ontwikkeling van kinderen om hen te helpen opgroeien tot jongvolwassenen die klaar zijn voor een volgende fase in het leven. In een omgeving waarin iedereen zich – ongeacht zijn of haar achtergrond – zich geaccepteerd voelt. Een goed pedagogisch klimaat is hiervoor een belangrijke basis.

In ons eigentijds onderwijs werk je samen met een collega in de groep. Hierdoor kunnen we kinderen onderwijs op maat aanbieden. Ben jij diegene die we zoeken?

Wat neem je mee?

 • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
 • Relevante werkervaring in het onderwijs, opgedaan in de praktijk of tijdens stage;
 • Je bent toegankelijk richting kinderen en ouders;
 • Je bent flexibel, enthousiast en oplossingsgericht;
 • Je werkt volgens de pijlers van de school: verantwoordelijkheid, samenwerken en uitgaan van verschillen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een school met een fijn klimaat voor de leerkrachten, kinderen en ouders. Een team dat gezamenlijk werkt aan het eigentijds onderwijs en kinderen die van en met jou willen leren!

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op een fietsplan en sportschoolabonnement;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via GroeiKracht Westland;
 • Begeleiding om je te ondersteunen en snel thuis te voelen op onze school;
 • Fijne collega’s en inbreng eigen ideeën en initiatieven. 

Over De Andreashof

De Andreashof is een fijne, knusse dorpsschool in Kwintsheul. Het is ook de enige school in Kwintsheul en daarmee neemt de school een belangrijke plek in binnen de gemeenschap. Als Rooms-Katholieke school is er veel samenwerking met de kerkgemeenschap, maar ook met andere partijen in Kwintsheul, zoals kinderopvang en sportclubs. Bij de Andreashof leren we kinderen respect voor en vertrouwen in elkaar te hebben. Lees hier meer over onze school.

Informatie en solliciteren

Nieuwsgierig? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Irma Smits, directeur van de Andreashof. Zij is bereikbaar op 0174-294193 of via mailadres: i.smits@wsko.eu. Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet.