Vacature Vakleerkracht Bewegingsonderwijs - WSKO

Vakleerkracht gym of een leerkracht met de minor bewegingsonderwijs

Groep: 3 t/m 8 of bovenbouw
Dienstverband: parttime 0,6125 wtf (ma, di en vr ochtend)
Ingangsdatum: 9 januari 2023
Standplaats: Kwintsheul

De Andreashof in Kwintsheul, een basisschool in een klein dorp in het Westland. Aan het begin van de vorige eeuw opgericht gelegen naast de gelijknamige kerk. Van een afstandje lijkt het misschien een school zoals velen. Maar wie dichterbij komt ziet een school met een rijk verleden, die zich blijft ontwikkelen en daarbij ook groot durft te dromen. Een brede school met extra aandacht voor zorg, sport, cultuur en talentontwikkeling en die zich actief inzet voor sociale activiteiten in het dorp. Een leven lang mogen blijven leren. Dat wensen wij niet alleen onze kinderen toe, dat doen wij zelf ook!

Wat ga je doen?

Je draagt graag bij aan de ontwikkeling van kinderen om hen te helpen opgroeien tot jongvolwassenen die klaar voor een volgende fase in het leven zijn. In een omgeving waarin iedereen zich – ongeacht zijn of haar achtergrond – zich geaccepteerd voelt. Een goed pedagogisch klimaat is hiervoor een belangrijke basis. Bij deze ontwikkeling hoort voor ons ook een goede gymles. Daarnaast hebben wij goede contacten met onze buren, sportvereniging Quintus. Je maakt gebruik van één van de sporthallen. Ben jij diegene die we zoeken?

Wat neem je mee?

  • Je bent bekwaam om gymlessen te mogen geven
  • Een zelfstandige houding
  • Kunnen samenwerken met je collega’s
  • Creativiteit in sport en spel

Wat bieden wij jou?

  • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot een vast contract:
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en korting op sportschoolabonnement;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholing en kennisdeling. Deelname aan Groeikracht Westland;
  • Fijne collega’s en kinderen

 

Meer informatie en solliciteren

Nieuwsgierig? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Irma Smits, directeur van de Andreashof. Zij is bereikbaar op 0174-294193 of via mailadres: i.smits@wsko.eu. Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet.