Vacature De Regenboog Leerkracht - WSKO

Vacature Leerkracht De Regenboog

Groep: onderbouw/middenbouw
Dienstverband: parttime (3 dagen)
Ingangsdatum: 1 augustus 2023
Standplaats: Naaldwijk

Door dagelijks uitdagend en goed onderwijs te geven aan onze leerlingen, geloven wij dat we als school een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kinderen en medewerkers. Binnen ons onderwijs werken we vanuit de kernwaarden eigenaarschap, creativiteit en nieuwsgierigheid. Deze kernwaarden komen in verschillende onderdelen van ons onderwijs terug en zorgen voor mooie leersituaties voor kinderen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en willen ze graag zelf dingen ontdekken. Op die manier ontwikkelen zij een proactieve houding. Als leerkracht daag je kinderen uit en voed je hun nieuwsgierigheid waardoor ze zélf willen leren. Uiteraard begeleid en bewaak je dit leerproces vakkundig en stuur je bij waar nodig. Door hun natuurlijke nieuwsgierigheid te prikkelen, komt de wil om te leren uit de kinderen zelf.

Je hebt oog voor kinderen en hun vaardigheden en talenten. Je weet kinderen op een natuurlijke manier te stimuleren en uit te dagen. Je zorgt voor een veilige omgeving en onderhoudt goed contact met ouders.

Wat neem je mee?

● Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
● Je bent een teamspeler en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
● Je bent toegankelijk richting kinderen en ouders;
● Je bent flexibel, enthousiast en oplossingsgericht;
● Je kunt je vinden in onze kernwaarden nieuwsgierigheid, creativiteit en eigenaarschap;
● Je denkt actief mee en staat open voor veranderingen die het onderwijs nog beter maken;
● Relevante werkervaring in het onderwijs, opgedaan in de praktijk of tijdens stage.

Wat bieden wij jou?

● Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO;
● De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waar voorafgaand eenmaal een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wordt aangegaan;
● Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, korting op een sportschoolabonnement en Vitality app;
● Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholing of kennisdeling. Deelname aan GroeiKracht Westland;
● Fijne werksfeer;
● Begeleiding voor startende leerkrachten.

Over de school

Werken op De Regenboog betekent werken met een fijn en gemotiveerd team. We hebben oog en zorg voor elkaar en hechten waarde aan gezamenlijke momenten als lunchpauzes, teambuilding activiteiten, etc. De Regenboog telt nu ongeveer 350  leerlingen en zal uitgroeien tot een school met vijf kleutergroepen en de groepen 4 t/m 8 dubbel. De school ligt in een prachtige groene omgeving. Op onze website lees je meer over onze school. 

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Benjamin Hofland, directeur van De Regenboog. Hij is bereikbaar via mailadres b.hofland@wsko.eu of telefoonnummer 0174 - 622 870. Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv graag verschijnen. Deze kun je sturen naar b.hofland@wsko.eu