Vacature leerkracht SBO De Diamant - WSKO

Vacature leerkracht SBO de Diamant

Deze vacature is bij Stichting PCPO Westland

Groep: diverse mogelijkheden
Dienstverband: parttime/fulltime
Ingangsdatum: in overleg
Standplaats: Naaldwijk

SBO De Diamant zoekt een bevlogen en enthousiaste juf of meester

Werken bij De Diamant

"Eigenlijk gun je elk kind deze school.” Dit is zomaar een uitspraak van een ouder, die wij regelmatig horen. De Diamant is dé plek in Westland waar kinderen speciaal basisonderwijs kunnen volgen. Wij werken met kleine groepen van max. 16 leerlingen. Binnen deze groepen stemmen we de onderwijsbehoeften van ieder kind af. Daarbij gaan we altijd op zoek naar aansluiting bij de talenten van onze kinderen. Op deze manier proberen wij een uitdagende en rijke leeromgeving te creëren waarin ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. We doen het samen bij SBO De Diamant. Je komt terecht in een enthousiast en warm team. Zo sta jij er nooit alleen voor.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem hieronder snel een kijkje op onze websites.
SBO De Diamant heeft twee locaties.
Wij hebben de volgende baan voor jou

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerkrachten voor het speciaal basisonderwijs van onze Westlandse kinderen. Wij hebben ruimte voor meerdere parttimers en fulltimers in de onder- en middenbouw. Startdatum in overleg.
Wij bieden je een uitdagende baan met volop kansen en ruimte voor je eigen ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig naar een overstap naar het SBO maar weet je nog niet of dit jou past. Er is altijd ruimte voor een oriënterend gesprek met Gé. De koffie staat klaar.

Jij past bij ons als..

Deze doelgroep kinderen heeft jou altijd al aangesproken. Jij geniet vooral van het pedagogische aspect van de baan. Jij bijt je graag vast en complexe (gedrag) puzzels. Jij bent zelf ook weer toe aan een mooie uitdaging. Je graag werkt in een team waar je veel ondersteund wordt in de klas en door je collega’s.

Ga je ervoor?

Leuk dat je enthousiast geworden bent!
Solliciteren kan via deze website of door een mail te sturen naar Gé Biezeno.
Heb je nog vragen? Dan mag je Gé ook altijd even bellen (tel. 0174-626164)!