Vacature leerkracht groep 5 St. Jozefschool - WSKO

Vacature leerkracht groep 5 St. Jozefschool

Groep: groep 5
Dienstverband: 40 uur (1 wtf)*
Ingangsdatum: per direct
Standplaats: Wateringen
Sluitingsdatum: 12 september 2023

* Zoek je een parttime baan? Parttime is bespreekbaar, werkdagen wo/do/vr.

Ben jij die enthousiaste groepsleerkracht die ons team wil komen versterken? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Wij zoeken een leerkracht die zorgt voor een positief klimaat in de groep, waardoor kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school toe komen. Je betrekt leerlingen bij hun eigen leerproces en maakt hen nieuwsgierig. Je werkt nauw samen met je parallelcollega en collega's binnen de subbouw 5/6. Je bevordert de zelfstandigheid van de leerlingen, onder andere door het werken met weektaken, Google apps en hun eigen portfolio. 

Wat neem je mee?

 • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
 • Gevoel voor humor en goed kunnen relativeren;
 • Hart voor kinderen en het vak;
 • Meewerken aan veranderingen die het onderwijs nóg beter maken;
 • Met een open houding gemakkelijk communiceren met kinderen, collega’s en ouders. 

Wat bieden wij jou?

 • Een gevarieerd team van enthousiaste en betrokken collega’s. We hebben zelfs een eigen personeelsvereniging!;
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling via o.a. GroeiKracht;
 • Een leuke baan als leerkracht van een groep leergierige kinderen;
 • Betrokken en hulpvaardige ouders;
 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en korting op sportschoolabonnement.

Over de school

Op de St. Jozefbasisschool bieden wij kinderen een schoolklimaat waarin zij zich welkom voelen en zich veilig, geborgen en geaccepteerd weten. We zien dat als de basis om te kunnen leren. Daarom bieden we kinderen structuur, regelmaat en duidelijkheid. Om deel te kunnen nemen aan de wereld van morgen heb je kennis en vaardigheden nodig. Werken aan de basisvaardigheden voor rekenen en taal, maar ook kennis opdoen over de wereld om je heen krijgt bij ons veel aandacht. Dat doen wij op een manier die zorgt dat kinderen de wereld kunnen ontdekken, succeservaringen opdoen, groei ervaren en deze vaardigheden ook zelf kunnen toepassen in alledaagse situaties. Op onze school ontwikkelen kinderen ook belangrijke maatschappelijke vaardigheden: sociale vaardigheden (denk aan samenwerken), vaardigheden om te leren leren, onderzoeksvaardigheden, debatteren, levensvragen stellen en creatieve vaardigheden. Kinderen leren deze vaardigheden aan de hand van uitdagende, betekenisvolle opdrachten waarin zij ook uitgedaagd worden om samen te werken en om wat geleerd is op gevarieerde wijze te presenteren. Wat ons drijft in dit alles is het versterken van de eigenheid en kracht van elk kind. We vinden het belangrijk om kinderen te zien. Dat kunnen we alleen waarmaken in nauwe samenwerking: met elkaar als collega’s, met kinderen, met ouders en met externen. Onze kernwaarden, richting, ruimte, groei en eigenheid, gaan over iedereen!

Informatie en solliciteren

Ben je enthousiast en heb je vragen? Neem dat contact op met Kim van den Bercken, directeur, per mail via k.vandenbercken@wsko.eu of per telefoon via 0174-293348.

Solliciteren

Wil je solliciteren op deze functie? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar k.vandenbercken@wsko.eu.