Vacature Verburch-hof onderbouw - WSKO

Leerkracht onderbouw Verburch-hof

Groep: 1/2 
Dienstverband: parttime/fulltime
Ingangsdatum: 1 augustus 2023
Standplaats: Poeldijk

Ben je op zoek naar een vacature in de middenbouw? Neem hierover gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bij de Verburch-hof zien we elk kind. En elk kind mag er zijn. Omdat kinderen verschillende talenten hebben, bieden we hen ook verschillende ‘Rijken’ aan. Dit stimuleert het groepsdoorbroken onderwijs dat wij bieden. Voor leerlingen die een uitdaging aankunnen, is er BreinRijk, waar ze verder worden aangemoedigd. Kinderen die meer moeite hebben op bepaalde vlakken, kunnen terecht in PlusRijk, waar we hen de aandacht geven die ze nodig hebben. Voor creatievelingen is er CultuurRijk en leerlingen die houden van techniek en wetenschap kunnen terecht in LegoRijk. De kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen spelend leren in SpeelRijk, een royale ruimte met uitdagende themahoeken.

Wat ga je doen?

Als leerkracht heb jij oog voor elk individueel kind en creëer je een prettig en positief leer- en leefklimaat in de klas. Een plek waar kinderen zich veilig voelen om zich te ontwikkelingen. Je kunt zelfstandig functioneren en bezit goede sociale vaardigheden waardoor je toegankelijk bent voor kinderen en ouders. Samen met je collega’s bedenk je manieren waarop je de kinderen kunt uitdagen en stimuleren om samen te werken. Je zet coöperatieve werkvormen in en werkt nauw samen met collega’s in de midden- en bovenbouw.

Wat neem je mee?

  • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
  • Een positieve instelling en bereidheid om te leren en te ontwikkelen. Je creëert en benut kansen;
  • Een open, transparante houding ten opzichte van kinderen, ouders en collega’s;
  • Een flink portie enthousiasme en zichtbaar plezier in werken met kinderen;
  • Het vermogen om leerlingen aandacht, duidelijkheid en structuur te geven.

Wat krijg je van ons

  • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. Schaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en sportschoolabonnement;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Groeikracht;
  • Fijne collega’s en inbreng eigen ideeën en initiatieven.

Over Verburch-hof

De Verburch-hof is gelegen in een modern schoolgebouw in Poeldijk. De inrichting van het gebouw draagt bij aan het groepsdoorbrekend onderwijs. De Verburch-hof is een zogenoemde Vreedzame school. Dit betekent dat we streven naar verandering in de schoolcultuur. Iedereen, zowel leerkrachten als ouders en kinderen, voelt zich betrokken en verantwoordelijk. We gaan op een positieve manier met elkaar om en hebben oog voor elkaar. Leerlingen denken actief mee in de Leerlingenraad en ook is er een nauwe samenwerking met partners in de school, zoals kinderopvang, JGZ, kinderfysio en logopedie. Lees hier meer over onze school.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Richard de Graaff, directeur Verburch-hof. Hij is bereikbaar via e-mailadres r.degraaff@wsko.eu en telefoonnummer 0174-210410 (in de meivakantie van 24 april t/m 9 mei is het handiger om via e-mail contact op te nemen).

Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet via werken@wsko.eu.