Vacature Zeester onderbouw - WSKO

Leerkracht onderbouw De Zeester

Groep: 1-2
Dienstverband: parttime of fulltime (2 tot 5 dagen)
Ingangsdatum: 1 augustus 2022
Standplaats: Monster

Welke spetterende leerkracht, laat onze kinderen stralen? 

Wat ga je doen?

De Zeester heeft een duidelijke onderwijsstructuur met een doorgaande lijn voor talentontwikkeling. Wij geven klassikaal instructie doelgericht, aan de hand van het EDI-model. In ons dagelijks aanbod bieden wij Bewegend Leren en Coöperatieve werkvormen aan. Daarnaast hebben wij aandacht voor het bevorderen van de Executieve functies. Bij de Zeester vinden we het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen. Hiervoor zetten wij de Kanjertraining in. Wij dagen de kinderen uit om hun talenten te ontwikkelen en zetten hierbij actief moderne leermiddelen in zoals Snappet en Blink! Wij zijn creatief om onze doelen te behalen en stimuleren om de kinderen dit ook te doen. Met onze collega's bereiden wij onze lessen voor en zorgen wij met elkaar voor een rijke leeromgeving binnen een thema. Wij laten kinderen floreren waardoor zij een persoonlijke bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving. Wij laten kinderen stralen!

Wat neem je mee?

  • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
  • Ontwikkelingsgericht en fouten durven maken;
  • Kennis en ervaring te delen met je collega’s;
  • Enthousiast, proactief en doelgericht;
  • Relevante werkervaring in het onderwijs, opgedaan in de praktijk of tijdens stage.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO;
  • De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waar voorafgaand eenmaal een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wordt aangegaan.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en korting op een sportschoolabonnement;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholing of kennisdeling. Deelname aan GroeiKracht Westland;
  • Fijne collega’s en inbreng eigen ideeën en initiatieven.

Over De Zeester

Bij de Zeester ben je welkom in een ontwikkelingsgericht en respectvol team dat er echt voor elkaar is. Wij helpen elkaar en werken nauw samen. Onze waarden en overtuigingen over ons onderwijs geldt ook voor ons team. De ouders zijn enthousiast en betrokken bij de school. We werken aan de kernwaarden; Samenwerken - Zelfvertrouwen - Veiligheid & Respect - Creativiteit – Eigenaarschap. Lees hier meer over de school

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Carmen van der Knaap, directeur van De Zeester. Zij is bereikbaar op telefoonnummers 0174-280337. Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv heel graag verschijnen. Deze kun je richten aan Carmen van der Knaap via zeester@wsko.eu.