WSKO Campus - WSKO

WSKO Campus

Je professionaliseren en je verder verdiepen in je vak levert nieuwe energie en motivatie en zorgt ervoor dat je werk aantrekkelijker, uitdagender en makkelijker wordt. Er zijn in onderwijsland veel opleidingen en cursussen beschikbaar, maar je kunt het ook dichtbij huis zoeken. WSKO biedt een aantal interessante opleidingen aan, die zijn ontworpen door eigen WSKO-collega’s. Er is namelijk veel kennis en ervaring binnen onze organisatie en die willen we graag delen.

Hieronder vind je de cursussen en opleidingen die we momenteel aanbieden. Sommige staan al gepland, andere gaan alleen door bij voldoende deelnemers. Neem gerust een kijkje en meld je, na overleg met je directeur, aan of vraag extra informatie aan. Sommige cursussen leveren punten op voor het Leraarregister. Dit staat dan apart vermeld bij de cursus.

Heb jij ook een specialisme, kennis of vaardigheid die jij met andere WSKO-collega’s zou willen delen, in één of meerdere cursusdagen? Neem dan contact met Brigitta de Bruijn (brigitta@wsko.nl).