ProWise - WSKO

Pro-Wise Presenter

Alle WSKO-scholen gaan "ProWise Presenter" gebruiken als digibordsoftware. ProWise Presenter is het programma waarmee je online gereedschappen hebt  om inspirerende  presentaties of interactieve lessen te maken die je via het digitale schoolbord of op de computers van de leerlingen kan laten zien. Resultaat is meer betrokkenheid en motivatie bij de leerlingen. Je maakt gebruik van innovatieve tools en interactiviteit in de lessen. Presenter is te gebruiken en in te zetten op iedere computer/device. Het is bordonafhankelijk.

Cursus

Om alle mogelijkheden van Presenter optimaal te kunnen benutten is het van belang daarin getraind te worden. Dat kan door middel van drie cursussen te volgen: een cursus brons (beginner), zilver (gevorderd) en goud (expert). Tijdens de cursus maak je een les die aan bepaalde criteria moet voldoen. Na een goede beoordeling van de les krijg je een certificaat opgestuurd.

De cursus kan in teamverband op scholen worden gegeven, maar je kunt je ook individueel inschrijven. Je neemt dan deel in een groep met andere collega’s die zich apart hebben aangemeld. De kosten van de cursus worden verdeeld over het aantal deelnemers. 

Praktische informatie

Data, tijd en plaats: in nader overleg te bepalen.

Tijd: 13.30 – 16.45 uur

Kosten: € 300 per cursus (bij individuele aanmeldingen worden de kosten verdeeld over het aantal deelnemers, max 20 deelnemers)

Cursusleiding: Thijs Groenewegen of Peggy Zuidgeest

Aanmelden, na overleg met je directeur, bij T.Groenewegen@aventurijn.wsko.nl of P.Zuidgeest@andreashof.wsko.nl