WSKO als eerste PO Google Reference School - WSKO

WSKO als eerste PO Google Reference School in Benelux

Met trots kunnen we vertellen dat wij als WSKO met onze scholen de eerste PO Google Reference School zijn in de Benelux! We behoren hiermee tot een selecte groep van scholen wereldwijd die deze status hebben. WSKO krijgt dit certificaat, omdat Google onder de indruk is van het niveau waarop wij als organisatie invulling geven aan het geven van onderwijs waarbij we gebruik maken van de Google Suite Apps For Education in combinatie met Chromebooks. 

Deze titel is een mooie erkenning voor WSKO en zal tijdens officiële Google presentaties  genoemd worden als een PO Stichting die de Google Apps op een positieve manier inzet bij het geven van “digitaal toekomstgericht” onderwijs. Tevens hebben we als WSKO de mogelijkheid om nieuwe producten van Google te testen voor ze op de markt komen. We zullen hierbij ook openstaan voor scholen en stichtingen die willen leren van onze ervaringen en eens willen komen kijken op onze scholen.

Prima werk dus mede dankzij de inzet van ICT-coördinatoren van WSKO Vakgroep ICT en vele bevlogen leerkrachten en kinderen op onze scholen.