Privacystatement - WSKO

Privacystatement

In dit privacystatement leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We leggen ook uit hoe u uw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat u hier goed van op de hoogte bent en raden u aan dit statement zorgvuldig te lezen. We zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. We hebben deze pagina ingericht om u te laten weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van WSKO. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen die op onze website staan. Als u onze website gebruikt,  geeft u aan dat u ons privacybeleid accepteert. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site, daarom zorgen wij ervoor dat persoonlijke informatie die bij ons terecht komt vertrouwelijk wordt behandeld.

Doeleinden van de gegevensverwerking van bezoekers van de website

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

 

Klikgedrag en bezoekgegevens

Mocht u zich aanmelden voor één van onze diensten, dan vragen we om persoonsgegevens. Gegevens waar wij om vragen, worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. We delen deze gegevens niet met anderen. Het kan wel eens gebeuren dat een andere collega contact met u opneemt. In zo’n geval geven we uw naam wel aan deze collega. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en bewaard zolang dat wettelijk nodig is. Ze blijven hier staan, tenzij u aangeeft dat u de gegevens wilt verwijderen.

Wij bieden iedereen de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die u naar ons heeft gestuurd. Onderaan iedere mailing bestaat de mogelijkheid om u af te melden als u onze berichten niet meer wilt ontvangen.

Als u gegevens wilt laten aanpassen, inzien of uzelf graag helemaal uit onze database wilt laten halen, kunt u ons altijd even mailen of bellen via de gegevens onderaan deze pagina. Dit geldt ook wanneer u bezwaar wilt maken tegen het, door ons, verwerken van uw gegevens.

 

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Ons cookiegebruik is in overeenstemming met de daarvoor geldende regels uit onder meer de Telecommunicatiewet.

Functionele cookies

Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt, maken wij gebruik van functionele cookies. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen worden onthouden. Voor het gebruik van deze cookies hebben wij geen toestemming nodig.

Analytische cookies

Via onze website worden analytische cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Uw gegevens worden geanonimiseerd zodat uw IP- of persoonlijke gegevens niet te herleiden zijn. Ook het gebruik van deze cookies is zonder toestemming toegestaan. Wel dient u over het gebruik daarvan te worden geïnformeerd. Dit doen wij door middel van dit privacy statement. U kunt deze onderaan de pagina uitzetten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid google analytics.

Vragen, klachten of contact

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij U graag verder als U klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht U er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan hebt U op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. We controleren regelmatig of we aan het privacybeleid voldoen. 

Functionaris gegevensbescherming
Als u vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. De functionaris gegevensbescherming binnen WSKO is René Heijsteeg, info@wsko.nl.

WSKO
De Ruijtbaan 83
2685 RS  Poeldijk
Tel. 0174-280 446
info@wsko.nl